luni, 5 ianuarie 2015

Incubator Catalizator, o noapte eveniment despre pasiuni și minuni

Sâmbătă 10 ianuarie 2014 ne vedem la Incubator Catalizator? Alături de alți meșteri, vă introduc în lumea hranei....eu sunt de la ora 22.00

"Combină un electron de creativitate cu un proton de bună-dispoziție și o să realizezi cel mai efervescent atom. incubator107 generează la început de an CATALIZATOR: pe 10 ianuarie, de la ora 21.00, la Connect HUB (Dacia 99). 
  1. Înscrie-te în gașca de cercetători prin mail la noi@incubator107.com, îmbracă costumul de om de știință și nu uita să aduci merinde moleculare. 
  2. Și dacă vrei să scapi cu viață, donează 20 lei și hai la o poză de grup în Colțul fotografic experimental cu Fotosfera. 

Pe tot parcursul nopții lansăm cele mai inovatoare laboratoare chimice și alchimice. Legea gravitatiei nu o putem schimba, dar perspectiva da. Schimbă-ți perspectiva! Reinventează-te! ca să poți înțelege tainele medicinii orientale. Decriptăm ADN-ul ca să ne realizăm la microscop propria dietă slow food, ca mai apoi să deslușim Tabelul lui Mendeleev într-un concurs catalizator de voie bună. Ne electrizăm prin fitness mental și emoțional pentru a fi capabili să rezolvăm probleme metafizice prin terapia cu îngeri. Facem calcule peste calcule, prin numerologie să aflăm care este data potrivită pentru a ne vinde ideea de...afacere. Restabilim câmpul magnetic prin meditație în mișcare, ca într-un final să ne construim viața pe care fiecare din noi o dorim.

Alchimiști, cobai ori îndrăgiți savanți, haideți să dăm lumea peste cap la cele mai tari experimente CATALIZATOARE..."

Niciun comentariu: